Reacties van gasten

Wat een heerlijke “Place” hebben jullie daar boven Carcès, met een prachtig uitzicht! Een plek om van te genieten en tot rust te komen. Zeker omdat het huis zo compleet is ingericht met alle luxe van moderne apparatuur en een keuken waar we met plezier gebruik van hebben gemaakt. En dan een Supermarkt dichtbij en een leuk dorp met div. activiteiten (markt) op loop afstand. En met het zeer warme weer dat we hadden was het zwembad heerlijk. Wij vonden het alle 4 fijn om daar geweest te zijn. Hierbij onze hartelijke groeten en wie weet tot een volgende keer.

Nog steeds is de mooie plek Sur Place op ons netvlies. Wat een paradijs op aarde hebt u daar gemaakt! En dat u anderen daar ook van laat genieten.
De stilte en het gevoel geheel alleen op de top van de heuvel te zijn en te kunnen genieten van het weidse uizicht op zowel Carcès nieuw als oud historisch dorp. Ook wanneer het donker wordt en de lichten aangaan en je dan de dorpen tegen de heuvels ziet liggen. Het heerlijke geluid van de cigales, wat zo typerend is voor Zuid Frankrijk.

Beste Heer en Mevrouw Rasing,
Ja, zeker ! Deze vakantie staat in onze top twee van beste vakantie’s. We wilden u zeker nog berichten, alleen kwamen we zondagavond laat thuis en begonnen maandagochtend vroeg de werkzaamheden alweer, dus de rust was weer voorbij. We hebben het alle vier ontzettend goed naar onze zin gehad, het is niet onder de 30 graden geweest, een heerlijk zwembad, bijna 30 graden warm water, genoeg te doen gehad, etc, etc.

We liepen elke dag naar beneden naar de goed geoutilleerde supermarkt of naar Carses voor de boodschappen en op donderdag het kleine marktje met visboer en groentenman met de waar direct uit de tuin. Kostelijk, want koken is mijn hobby. En daarom wilde ik u bedanken voor de super inrchting van de keuken. 2 braadpannen van gietijzer. Twee goede bakpannen en goede kookpannen met dikke bodem. Verder alles wat je nodig hebt aan lepels en kookgerei. Dat maakte het voor mij tot een waar feest te koken.
Wat dan zo leuk is, dat het keukenvenster open staat en ik direct contact kon houden met de mensen die aan tafel reeds genoten van hun rosé (en vrac)
Ook het geruisloze, goede onderhoud van het zwembad door de beheerder was fijn.
Mijn man en ik hopen zeker nog eens terug te keren op Sur Place.
Merci bien!

Wij hebben 14 dagen mooi weer met veel zon gekregen. Soms zijn we een tocht gaan maken. Natuurlijk naar Lorgues voor de grote markt waar wij ook heerlijk hebben gegeten in de hoofdstraat tijdens het afbreken van de markt en de daarbij behorende drukte.
Ook Aix hebben wij bezocht. Op zondag terechtgekomen in een drukke Cotignac. Maar het indrukwekkends vonden wij de Abbe du Thoronet.